KIPINÄMIES OY

Kipinämies Oy tuo maahan ja markkinoi sähkö- ja telealan työkaluja ja välineitä. Lisäksi alan erikoisliike markkinoi tuotteita, joiden avulla suojaudutaan tapaturmilta ja ammattitaudeilta mm.  henkilö- ja putoamissuojaimia.
Sähköalan erikoisliike on perustettu 1980-luvulla. Myyntitoimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Yhtiön vahvuuksia ovat laadukas tuotevalikoima ja yksilöllinen palvelu. Seuraamme kansallista ja kansainvälistä teknologiakehitystä. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia työvälineitä ja henkilökohtaisia työturvasuojaimia, jotka on suunniteltu ja tarkoitettu ammattikäyttöön. Toimitamme joustavasti sähkö- ja telealan työvälineitä sekä suurille että pienemmille yrityksille. Meidän asiakkaitamme ovat myös laitokset ja julkisyhteisöt.

Kipinämies Oy tuotevalikoima laajentui 1990-luvun alussa. Erikoistuimme myös tapaturmilta ja ammattitaudeilta suojaavien henkilökohtaisten suojainten maahantuontiin ja markkinointiin. Teemme jatkuvaa yhteistyötä valmistajien ja työturvallisuusviranomaisten kanssa.  Tästä yhteistyöstä hyötyvät  erityisesti asiakkaamme. Kehitämme yhdessä tuotevalmistajien kanssa entistä helppokäyttöisempiä ja turvallisempia tuotteita. Koulutamme ja opastamme asiakkaitamme valitsemaan käyttötarkoitukseen sopivat suojaimet. Asiakaspalaute on meille tärkeää. 

Kipinämies Oy tekee yhteistyötä mm. työterveyslaitoksen kanssa. Työterveyslaitos järjestää  koulutusta, joka antaa valtuudet suorittaa voimassa olevien turvallisuusmääräysten ja suositusten mukaisia määräaikaistarkastuksia mm. tukivöiden ja kokovaljaiden sekä turvaköysien, turvahihnojen ja pylväskenkien vuositarkastuksia.

Edustettavia tuotteita tuoteryhmittäin:fb_logo_perus.jpg
  • Kaapelinkäsittelyvälineet; katkaisu-, kuorinta-, liitos- ja vetolaitteet
  • Vetojouset -sukat ja -puristimet
  •  Käsityökalut, jännitetyökalut
  • Koestimet ja mittarit
  • Työvalaisimet/otsavalaisimet
  • Henkilö- ja putoamissuojaimet; turvavaljaat ja turvaköydet
  • Automaattiset laskeutumislaitteet
  • Arboristivälineet ja muut kiipeilyvälineet; Sulkurenkaat/Karabinit
Yrityksemme toiminnan avainsana on asiakaslähtöisyys. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa Teitä löytämään valikoimistamme tarpeisiinne sopivat työvälineet ja suojaimet.

Tervetuloa Kipinämies Oy:n asiakkaaksi!