Valitse Kipinämies Oy - Valitse laatu, turvallisuus ja asiantuntijuus.

Ota yhteyttä jo tänään ja tee työpäivästäsi turvallisempi! Klikkaa tästä.

Tervetuloa Kipinamies Oy:n asiakkaaksi! Me Kipinämies Oy:ssa ymmärrämme, että jokainen työ on erilainen ja vaatii erilaisia työkaluja. Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet tarpeisiisi ja tarjoamme koulutusta niiden käyttöön.Toimitamme huippulaadukkaita sähkö- ja telealan työkaluja ja henkilökohtaisia suojaimia. Tavoitteenamme on suojata sinua ja yritystäsi työtapaturmilta ja ammattitaudeilta. Työskentelemme tiiviisti valmistajien ja työturvallisuusviranomaisten kanssa, jotta voimme tarjota sinulle turvalliset ja helposti käytettävät uutuustyövälineet.

Yhteystiedot - Please contact

Kipinämies Oy HELSINKI
Prinssintie 4 (käyntiosoite)
00820 Helsinki
tel: +358 9 7597 430
fax: +358 9 7597 4330
www.kipinamies.com
Mail: kipinamies(at)kipinamies.com
Kipinämies Oy TAMPERE

tel: +358 400 834 438
fax: +358 9 7597 4330

www.kipinamies.com

Mail: kipinamies(at)kipinamies.com

fb_logo_perus.jpg

Facebook

Toimipaikkojen AUKIOLOAJAT:

Myyntitoimistomme sekä keskusvarastomme sijaitsee Helsingissä. Palveluverkostomme kattaa koko Suomen. Toimistomme palvelee arkisin klo 8:00 - 16:00.

HUOM!

Tavaranoudot ja toimitukset myös muina aikoina sopimuksen mukaan! Tavaratoimitukset Pirkanmaalle mm. perjantaina ja/tai maanantaina.


Tervetuloa!

Tuotetiedustelut ja tuotekohtaiset hintatiedot puhelimitse tai sähköpostitse tai täyttäkää Ota yhteyttä lomake, johon pääset klikkaamalla tästä.
* Täyttäkää lomakkeen kentät, kiitos. Otamme yhteyttä teihin sähköpostitse tai puhelimitse Fill the fields and send the form, please. We will contact you by e-mail. Fyll i formuläret, tack. Vi kommer att kontakta dig via e-post.*

Voitte myös varata tuote-esittelyajan Ota yhteyttä lomakkeella tästä.

KIPINÄMIES OY KIERRÄTTÄÄ KAIKKI PAKKAUSMATERIAALIT

Ympäristön kannalta hyvä pakkaus on mahdollisuuksien mukaan uudelleenkäytettävä. Kaikki tuotteet ja pakkaukset vaikuttavat ympäristöönsä koko elinkaarensa ajan.

EU:n asettaman jätehierarkian mukaan jätteitä tulisi vähentää seuraavassa järjestyksessä, ns. 4R säännön mukaan:

  1. vähentäminen (reduce)
  2. uudelleenkäyttö (reuse)
  3. kierrätys (recycle)
  4. hyötykäyttö (recovery)

LUE LISÄÄ JA KLIKKAA TÄTÄ LINKKIÄ

Laki 1233/2006 ja uudistus 9/2015


Luotettava kumppani

Kipinämies Oy on mukana Luotettava kumppani -ohjelmassa.

Tilaajavastuulaki


Kun kevät kaunis tuli, Soi Luoja lämpöisen, Maan silmästä jo suli Jääkyynel huurteinen, Taas päivän paistehessa jo linnut lauloivat Ja lapset lehtosessa Iloisna juoksivat. Z. Topelius (1818 - 1898)

Oi, oppi ottakaatte joutsenista! Ne lähtee syksyin, palaa keväisin. On meidän rannoillamme rauhallista ja turvaisa on rinne tunturin. Havisten halki ilman lentäkäätte! Tekoja luokaa, maita valaiskaa! Mut talven poistuneen kun täältä näätte, ma rukoilen, ma pyydän: palatkaa! (Eino Leino 1878 - 1926)