KAUSIKAMPANJAT JA TARJOUKSET 2019!

Kipinämiehiltä paljon erilaisia, laadukkaita työkaluja ja työkalusarjoja sekä putoamisuojaimia ja välinetarkastuksia! Tilaa yksi, kaksi, tusina tai vaikkapa sata kpl ihan oman ja/tai yrityksen tarpeen mukaan. Saat määräalennuksen suuremmista määristä. Sähköalan erikoisliike, KIPINAMIES OY tuo itse tuotteita maahan. Lisäksi yrityksellä on Suomessa yhteistyökumppaneita, joilla on tuotevalmistusta!

Kiittäen yhteistyöstä toivotamme teille Hyvää Jouluaikaa & Onnellista uutta vuotta 2020!

Merry Christmas and a Happy New Year! God Jul och Gott Nytt År! Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr! Feliz Navidad y próspero Año Nuevo! Buon Natale e felice anno nuovo! Joyeux Noël et bonne année! Häid jõule ja head uut aastat! Season's Greetings!

Joulutervehdysten sijaan tuemme tänäkin jouluna Lasten kummit ry toimintaa. The Association of Friends of the University Children's Hospitals - together, we can make miracles happen!

Yksi laite -> monenlaisia eri käyttömahdollisuuksia!

 • TEPA 500 vetovinssi ja köysirumpu: Vankka vetoapulainen kaapelitöihin, vetovoima 500 kg
 • TEPA 500 vetovinssi ja 515 kaapelintyöntölaite: Kaapeleiden ø 30-70 mm työntämiseen
 • Putkikäärmeen työntölaite: TEPA 515 kaapelintyöntölaitteen kuminen painorulla

Lataa Tepavinssi -esite tästä (pdf). Varaa tuote-esittelyaika tästä.


Lisätietoja teknisistä yksityiskohdista ja hinnoittelusta: puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

Uusia PUTOAMISTURVATUOTE -malleja tulossa – otapa yhteyttä KIPINÄMIES OY.

Laki vaatii putoamissuojauksen, kun ollaan korkeammalla kuin 2 m tai putoaminen tapahtuu vaaralliseen paikkaan – matalampia korkeuksia vähätellään, alempanakin on syytä suojautua!

Katolla ja muualla korkeissa paikoissa työskennellessä ja liikkuessa on pidettävä huolta siitä, ettei liukastuessa tai horjahtaessa tipahda alas. Hanki kunnolliset putoamisturvatuotteet: turvaköydet, turvavaljaat, liitosköydet sekä kiinnittimet liitosköysille. Laadukkaat turvavaljaat ovat ergonomiset päällä ja ne tuovat olosuhteisiin tarpeellisen
suojan putoamisen varalle.

VETOJOUSIA KAIKENLAISIIN TÖIHIN!

Lue lisää ja lataa SuperSnake tuote-esite tästä.

SYDÄRI KM114 vetojousi metallisia vetojousia käyttäville - lataa
tuote-esite tästä.

Katimex vetojouset tuote-esitteen voit ladata tästä.

JÄRJESTYS SEN OLLA PITÄÄ - LAITTEET JA TYÖKALUT KESTÄVÄÄN JA KÄTEVÄÄN LUKITTAVAAN LAATIKKOON!

Kipinämiehiltä suoraan suosittuja Työkalulaatikoita työkalujen ja
erilaisten koneiden, laitteiden kuljetukseen ja varastointiin. Työkalut ja laitteet ovat aina siellä missä niiden pitää olla (kuljetuksessa, työmaalla tai varastossa) käyttötarkoitukseen tehdyissä ja kestävissä lukittavissa laatikoissa. Työkalulaatikot suunnitellaan ja tehdään Suomessa.

 • Työkalulaatikot tehdään vanerista ja sinkitystä metallista.
 • Niissä on saranoitu ja lukittava kansi, kätevät kädensijat.
 • Laatikoita tehdään mittatilaustyönä.
 • Laatikoiden sisävarustus ja pintakäsittely tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti mm. omistajamerkintä.
 • Joitakin perusmalleja on saatavilla ns standardikokoisina varastotuotteina - HETI toimitus kaikkialle Suomessa.
 • Kipinämiehiltä myös tyylikkäitä erilaisia työkalupakkeja ja johdinlaatikoita asiakkaiden toivomusten mukaisesti valmistettuna (koko, väri, lokeroidenmäärä jne.) - TILAUSTUOTE.

KAAPELIASENNUS AJANKOHTAISTA!

Ammattilaisten välineet mm. kaapelikelat, vetolaitteet, vetojouset, vetorullat, kelaimet ovat hintansa väärti! Ne kestävät kovaa kuormitusta ja niihin saa varaosia sekä huolto pelaa. Laatulaite tuo työhön tehoa!

Maakaapelia asennetaan auraamalla ja/tai kaivamalla pitkiäkin matkoja, joten tarvitaan ammattilaisten työvälineitä. Yleisin käytetty kaapelin asennustapa on kaivaa kaapelikaivanto ja laskea kaapeli kaivantoon. Kaapelin asennussyvyys riippuu siitä mihin kaapeli asennetaan. Kaapeleita varten laitetaan usein ensin suojaputket mahdollisimman suoraan linjaan tyhjänä kaapelikaivantoon ja kaivanto täytetään. Kaapeli syötetään/vedetään putkeen kaapelinvetolaitteella, joka voi olla rakennettu esimerkiksi peräkärryyn. Laite syöttää suojaputkeen ns. kaapelikäärmeen, jonka pituus vaihtelee. Käärmeen tulee putkilinjan toisesta päästä ulos, ja siihen kiinnitetään asennettava kaapeli/kaapelit kaapelinvetosukalla ja vetosukalla. Sitten tehdään itse kaapelin veto. On hyvä huomata, että kaapeli ei saa kiilautua suojaputken reunaan. Näin kaapeli pysyy vaurioitumattomana.

Nyt on juuri oikea aika karsia puita johtoteiltä - sähkölinjoilta!

Ammattilaisten oksasahalla ja kätevällä, laadukkaalla teleskooppivarrella työ sujuu hyvin. Oksasaha on muotoilu siten, että ylöspäin suuntautuva sahaus onnistuu helposti. Jatkovarren avulla sahalla voi ylettyä aina viiden metrin korkeuteen saakka. Sahat on tarkoitettu niin elävän puun oksien karsimiseen kuin kuolleiden oksien poistoon. Tämän vuoksi terän pitää olla huippulaatua ja saatavana varteen erilaisia vaihtoteriä! Oksasahaus soveltuu myös arvopuiden kasvun edistämiseen sekä puuston ja pensaiden muotoiluun.

AKKUPORAKONE – kevyt ja helppo käyttää

Esimerkiksi sopiva kompaktin kokoinen Makita10,8 V pora/ruuvinväännin monenlaiseen nikkarointiin: 10 mm pikaistukka ja 2 vaihdetta. 1 x 1,3 Ah Li-ion-akku ja 50 min pikalaturi.

Parhaat akkuporakoneruuvinvääntimet ovat vahvoja ja laadukkaita työkaluja, jotka sopivat sekä raskaaseen että kevyeen työhön. Oikea kone kannattaa valita tarkasti.

PORAKONE-RUUVINVÄÄNTIMET - TÄRKEITÄ YKSITYISKOHTIA:

1. KÄRKIEN JA TERIEN VAIHTAMINEN:Tarvikkeiden vaihtamisen pitää olla helppoa ja nopeaa. Useimmilla koneilla ruuvauskärkien ja terien vaihtaminen sujuu hyvin. Joissakin on eri istukat terille ja kärjille.

2. MOMENTTIASETUKSET: Momentin eli vääntövoiman säätämisen pitää olla helppoa. Momenttia säädetään joko mekaanisesti istukan takana olevasta kauluksesta tai elektronisesti liukukytkimestä tai säätöpyörästä.

3. VAIHTEET: Koneessa pitää olla sekä hidas että nopea vaihde. Vaihtonapin käyttämisen pitää onnistua myös työhanskat kädessä.

4. TYÖVALO: Hyvä työvalo on tärkeä ominaisuus. Tarkista, että koneessa on valo ja se on oikeassa paikassa. Valon pitää olla sellaisessa paikassa, että käsi ei osu ärsyttävästi valon eteen.

5. KAHVA: Kahvasta pitää saada hyvä ote, ja siinä pitää olla paljon luistamatonta kumipintaa.

6. KÄRJENPIDIN: Joidenkin koneiden kahvan juuressa on kätevä kärkikotelo, jossa voi säilyttää yhtä ruuvauskärkeä. Useimmat telineet ovat yksinkertaisia rautoja, toiset ovat magneettisia.

7. AKKU: Akussa pitäisi olla selkeä varaustilan merkkivalo. Valo on yleensä akussa, mikä on hyvä asia, sillä silloin varaustilan näkee myös irtoakusta.

8. VYÖKOUKKU: Tarkista, että koneessa on vyökoukku, josta koneen voi ripustaa väliaikaisesti roikkumaan. Koukusta on hyötyä esimerkiksi tikapuilla liikuttaessa.

Lisäksi porakoneella on hyvä olla oma säilytys-/kuljetuslaukku tai salkku.

Lisää infoa porakoneista ja muista käsityökaluista www.kipinamies.com. Otapa yhteyttä!

KipiPakki = sähköasentajan standardi työkalupakki

Ladatkaapa tästä KipiPakki-esite (pdf) ja pyytäkää pakkitarjous Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com tai soittamalla Kipinämiehille.

Yksi standardi KipiPakki sisältää kutakin esitteessä mainittua tuotetta yhden kappaleen paitsi kiintorengasavaimia on kolme kappaletta.

Sisältö:

Työkalulaatikko, Kärkipihti, Yleispihti, Sivuleikkuri, Kuorintapihti, Kuorimaveitsi, Ruuvitalttasarja, Puukko, Jännitekoetin, Pohjakosketinavain, Kuusiokoloavainsarja, Kiintorengasavaimet, Purasin, Jakoavain, Kuulapäävasara, Rullamitta, Vesivaaka, Ding-saha

Kun haluatte räätälöidä pakin sisältöä

lisätäpoistaavaihtaa jonkun tuotteen toiseenvaihtaa metallisen työkalulaatikon muoviseen salkkuunvaihtaa metallisen työkalulaatikon pehmeään salkkuun niin mainitkaa siitä tarjouspyynnössä.

Kun tilaatte useamman standardi KipiPakin tai räätälöidyn työkalupakin niin sitä edullisemmaksi työkalupakkien hankinta teille tulee.

ERISTYS-/PELASTUSSAUVA pelastuslaitoksille, sähkölaitoksille, autokorjaamoihin yms. vahingoittuneen siirtämiseen vaaralliselta alueelta suojaan.


Osta nyt - saatavana heti varastosta!

ERISTYSSAUVA 45 kV

 • yksiosainen pelastussauva
 • valmistusmateriaali polyesteri ja lasikuitu
 • tarkoitus: vahingoittuneen siirtämiseen vaaralliselta alueelta
 • kokonaispituus 1,75 m
 • putken halkaisija 32 mm ja pituus 1,5 m
 • jännitekestoisuus 45 kV

Kipinamies Oy tuotekoodi 84092Hinta = 154,20 EUR alv 0%

Lisätietoja Kipinamies Oy www.kipinamies.com

TUHANSIA TYÖKALUJA MONEEN KAYTTÖÖN SAATAVANA KIPINÄMIEHILTÄ. NWS MAAHANTUOJA JO YLI 30-VUODEN AJAN!

Saksalaisia NWS työkaluja Kipinämiehiltä - tilaa ja kysy lisätietoja meiltä!

Esimerkiksi NWS MultiCutter 3in1 more than just a wire-stripper


TARKASTUTA PUTOAMISSUOJAIMET NYT ja HANKI UUDET TURVAVÄLINEET KIPINÄMIEHILTÄ VANHENTUNEIDEN JA RIKKOUTUNEIDEN TILALLE !

Kiinteistönomistaja on vastuussa siitä, että esimerkiksi katolta putoava lumi ei aiheuta vaaratilanteita ihmisille tai omaisuudelle.

Tarkastuta suojaimet ja köydet yms vähintään kerran vuodessa. KIPINÄMIEHET tekevät tarkastuksia asiakkaan tiloissa ja omissa toimipisteissään Helsingissä ja Tampereella.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

Talvella ja kesällä tehdään paljon töitä katoilla ja on ensiarvoisen tärkeää huolehtia omasta ja työntekijöiden turvallisuudesta! Henkilöturvallisuus on kaiken a ja o: vaaroja voi tehokkaasti vähentää oikeilla välineillä, turvalaitteilla ja putoamissuojalla.

AMX Cable Stripper with quick-release system

Työkalulla halkaistaan ja katkaistaan kaapelin ulkovaippa ja AL laminaatti. Ulkovaipan paksuus voi olla 5 mm (max) ja kaapelin halkaisija 16 - 54 mm. Tuote toimitetaan asiakkaalle pehmeässä punaisessa suojalaukussa, sisältäen AMX-kuorintatyökalun, räikkäavaimen ja muovikiilan.

Lataa esittelyvideo tästä (kesto 00:48 min)

Soveltuu kaapeleille: ø 16 – 54 mmEristeen paksuus: 0,1 - 5 mmKaapelityyppi: alumiinivoimakaapeli AHXAMK-WVarateriä saatavilla

Lisätietoja: puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

KAAPELI TYÖKALUT - toimitus heti varastosta ympäri Suomea!

 • Mekaaniset puristustyökalut
 • Mekaaniset katkaisutyökalut
 • Akkutoimiset puristustyökalut
 • Akkutoimiset katkaisutyökalut
 • Puristus – ja katkaisupäät, hydrauliyksiköt
 • Mekaaniset puristustyökalut putkikaapelikengille ja liittimille
 • Standard-mitoitukset yms
HINNAT AINA KOHILLAAN!
Lue ja lataa tästä pdf-esite: Kaapelin katkaisu helposti!
Suurin osa kuluttajien kokemista sähkökatkoista syntyy ilmassa kulkevissa kaapeleissa keskijänniteverkossa. Vuoden 2016 lopussa keskijänniteverkoista oli maan povessa 19 prosenttia. Tavoite on 47 prosenttia vuoteen 2029 mennessä.

Hyvää alkanutta vuotta!

TAPAAMISIIN VERKOSTOMESSUILLA TAMPEREELLA TAMMIKUUSSA 2019!

Sähkö- ja tietoverkkoliiketoiminnan päätapahtuma 23.-24.1.2019!

Verkosto 2019 -messujen kokoava teema on yhteisrakentaminen. Tapahtumassa puhuttaa erityisesti Smart City, työturvallisuus, kyberturvallisuus ja rekrytointi.

Verkkoliiketoiminnan valoisa tulevaisuus ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä. Nopeasti kehittyvällä sähkö- ja tietoverkkoalalla tehdään tulevina vuosina paljoninvestointeja ja luvassa on monia uudistuksia.

PUTOAMISSUOJAINTEN TARKASTUKSET

Huolla säännöllisesti suojaimet ja tarkastuta tuotteet vähintään kerran vuodessa!

Teemme tarkastuksia asiakkaan tiloissa sekä toimipisteissämme Helsingissä tai Tampereella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Putoamissuojaimet estävät putoamisen korkealta tai pysäyttävät sen turvallisesti. Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä putoamissuojaimia. Vaarallisia kohteita rakennus- ja asennustöissä ovat yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat paikat. Töiden teko ja toimenpiteet onnettomuuden varalle on suunniteltava aina etukäteen.

Kokovaljas. Kokovaljasta käytetään kun riskinä on vapaa putoaminen. Valjaan yhteydessä käytetään vaimenninta, joka pehmentää pysäytyksessä syntyvän vaarallisen nykäyksen. Rakennustöissä käytetään kokovaljasta. Teleskooppi- ja nivelpuominosturin henkilönostokorissa työntekijän on käytettävä henkilökohtaisia putoamissuojaimia. Lataa tästä linkistä Tuotetietoa.

Vaimennin. Vaimennin rajoittaa putoamisen pysäyttämisessä syntyvää nykäysvoimaa. Vaimentimia on sekä erillisiä, että laitteiden yhteyteen rakennettuja.

Tuki- ja varmistusvyö. Tukivyö on selkänojallinen vyö, jonka varaan voidaan nojautua työn aikana. Tukivyössä on vähintään 2 köyden kiinnitintä ja enintään 2 metrin pituinen tukiköysi tai hihna.

Varmistusvyö on samankaltainen kuin tukivyö, mutta siinä ei välttämättä ole selkätukea. Kiinnityslenkkejä voi olla vain yksi ja köyden pituus on rajoittamaton. Köyden pituus on aina säädettävissä. Varmistusvöitä käyttävät erityistilanteissa vain pelastuslaitosten henkilöt, jotka ovat erikseen kouluttautuneet käyttämään ao. vyötä. Nykyään varmistusvyön tilalla käytetään lantiovaljasta.

Muut putoamissuojaimen osat. Muita suojainjärjestelmän osia ovat liitosköydet, kelautuvat tarraimet, liukutarraimet, laskeutumislaitteet, tarraimet kiinteässä johteessa ja erilaiset kiinnityslaitteet.

Ensisijaisena torjuntakeinona käytetään vaaran poistamista rakenteellisilla keinoilla, kuten suojakaiteilla. Katolla tulisi olla turvakiskojärjestelmä tai kiinnityspiste köyden kiinnitystä varten. Ankkuripisteen pitää kestää 1000 kg kuormaa.