KUUKAUSIKAMPANJAT 2018

Tervetuloa Kipinämies Oy:n asiakkaaksi! Laatutuotteita sekä palveluja ammattilaisille jo 30 vuoden ajan!
Tuomme maahan ja myymme sähkö- ja telealan työkaluja ja välineitä sekä tapaturmilta ja ammattitaudeilta suojaavia henkilö- ja putoamissuojaimia. Yrityksellä on myös omaa tuotekehitystä ja alihankintatuotantoa Suomessa. Teemme putoamissuojain- ja laitetarkastuksia. Sähköalan erikoisliike Kipinämies Oy on perustettu vuonna 1988. Seuraamme kansallista ja kansainvälistä teknologiakehitystä. Myyntitoimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, palveluverkostomme kattaa koko Suomen.
Käyttökoulutus, Huolto ja Varaosat ovat selkeä etu sinulle, kun ostat tuotteet suoraan KIPINÄMIEHILTÄ!

Kiittäen yhteistyöstä toivotamme teille Hyvää Jouluaikaa & Onnellista uutta vuotta 2019!

Merry Christmas and a Happy New Year! God Jul och Gott Nytt År! Frohe Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr! Feliz Navidad y próspero Año Nuevo! Buon Natale e felice anno nuovo! Joyeux Noël et bonne année! Häid jõule ja head uut aastat!

Season's Greetings!

Joulutervehdysten sijaan tuemme tänäkin jouluna Lasten kummit ry toimintaa. The Association of Friends of the University Children's Hospitals - together, we can make miracles happen.

JOULULAHJAKSI joululahjahintaan! Paljon erilaisia laadukkaita työkaluja ja työkalusarjoja! Tilaa yksi, kaksi, tusina tai vaikkapa sata kpl ihan oman ja/tai yrityksen tarpeen mukaan. Saat määräalennuksen suuremmista määristä. Sähköalan erikoisliike, KIPINAMIES OY tuo itse tuotteita maahan. Lisäksi yrityksellä on Suomessa yhteistyökumppaneita, joilla on tuotevalmistusta!

Ammattilaisten työkalut ovat laadukkaita, ergonomisia ja kestäviä tuotteita, joilla työt sujuvat kevyesti ja ilman keskeytyksiä. Ne on suunniteltu henkilöiden kanssa, jotka käyttävät niitä joka päivä työssään. Kun työkaluja kehitetään ammattikäyttöön, on tärkeää käyttää parhaita mahdollisia materiaaleja. Tuotekehitykseen kuuluu laitteiden ja työkalujen kunnossapito sekä osien vaihdettavuus. Näin taataan, että tuotteet kestävät pitkään ja hommat hoituvat!

NWS VOIMASIVULEIKKURI - laatua tarjoushintaan - heti varastosta!

NWS Heavy Duty Lever Side Cutter FantasticoPlus 8”

Lataa suomenkielinen pdf-esite tästä!

 • Cutting edges inductively hardened
 • Precision cutting edge for piano wire (D2 quality)
 • Precision cutting edge for bolts, nails, rivets, hard wires and similar materials
 • Cutting edge hardness approx 62 HRC
 • Power transmission with optimum leverage for easy and effortless work
 • Tremendous cutting performance, up to 50 % power saving compared with conventional power side cutters
 • Handles with ergonomically shaped SoftGripp multi-component sleeves
 • SoftGripp handles with SystemSocket for holding optionally available accessories, e.g. the easily attached SystemClip for fall protection
 • Made of special tool steel, forged, oil-hardened

Hinta 24 EUR/kpl (alv0), tilaus 1 - 4 kpl

Hinta 22 EUR/kpl (alv0), tilaus 5 kpl tai enemmän

KAAPELILEIKKURI Knipex
 • Kaapeleille 52 mm
 • Al / Cu kaapelit
Kampanjahintaan - pyydä tarjous Kipinämiehiltä.

Laadukkaita työkaluja ja työkalusarjoja! Tilaa yksi, kaksi, tusina tai vaikkapa sata kpl ihan oman yrityksen tarpeen mukaan. Saat määräalennuksen suuremmista määristä. Sähköalan erikoisliike, KIPINAMIES OY tuo itse tuotteita maahan.

Kuvassa rullattava Knipex-työkalulaukku valmistettu kulutusta kestävästä polyesterikuidusta. Kätevällä, säädettävällä pikalukolla. Sisältää esim. eristettyjä työkaluja eli KNIPEX-työkalusarjan sähköasennustöihin:

- Kuorintapihti
- Lattapyöröpihti, Pantografipihti
- Sivuleikkuri
- Kaapelileikkuri, kaksoisterällä
- Kita-avain (eri kokoja)
- Ruuvinväännin uraruuveille (eri kokoja)
- Kaapelileikkuri

Lisätietoja ja kyselyt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi tiedustelut puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

KAAPELINVETOON KUNNON LAITTEET
Laitteet ja välineet tuovat työhön tehoa!

Ammattilaisten välineet mm. kaapelikelat, vetolaitteet, vetojouset, vetorullat, kelaimet ovat hintansa väärti!

Ne kestävät kovaa kuormitusta ja niihin saa varaosia sekä huolto pelaa.
KIPIPAKKI = sähköasentajan työkalupakki

Lataa tästä KipiPakki-esite (pdf)

Yksi standardi KipiPakki sisältää kutakin esitteessä mainittua tuotetta yhden kappaleen paitsi kiintorengasavaimia on kolme kappaletta.


KipiPakki räätälöitävissä asiakkaan toivomusten mukaisesti - ota yhteytta ja pyydä tarjous! Määräalennus useamman KipiPakin tilauksesta.

Perus KipiPakin sisältö: Työkalulaatikko, Kärkipihti, Yleispihti, Sivuleikkuri, Kuorintapihti, Kuorimaveitsi, Ruuvitalttasarja, Puukko, Jännitekoetin, Pohjakosketinavain, Kuusiokoloavainsarja, Kiintorengasavaimet, Purasin, Jakoavain, Kuulapäävasara, Rullamitta, Vesivaaka, Ding-saha

Lisätietoja ja kyselyt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi tiedustelut puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

KESÄN KAAPELITYÖT KÄYNNISSÄ - OSTA NYT LAATUTYÖLAITTEET!

AMMATTIKÄYTTÖÖN TARKOITETUT TYÖKALUT Klauke ja
Haupa
KIPINÄMIEHILTÄ – osa

PURISTUS- JA KATKAISU laitteista
varastotuotteita HETI toimituksena!
Turvallisuutta, Voimaa, Käyttömukavuutta, Tehoa, Joutuisuutta työhön!

Lue lisää: Kaapelin katkaisu helposti!

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com

Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä AINA putoamissuojaimia. Vaarallisia kohteita rakennus- ja asennustöissä ovat yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat paikat. Töiden teko ja toimenpiteet onnettomuuden varalle on suunniteltava aina etukäteen.

PUTOAMISSUOJAINTEN JA LAITTEIDEN TARKASTUKSET AJANKOHTAISTA NYT!

Tarkastuta suojaimet ja köydet yms vähintään kerran vuodessa. KIPINÄMIEHET tekevät tarkastuksia asiakkaan tiloissa ja omissa toimipisteissään Helsingissä ja Tampereella.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com
Kati® Blitz Mini - messu-uutuus Frankfurtin Light & Building 2018!

OPTISEN KUIDUN VETOJOUSI TALOVERKKOASENNUKSIIN - The evolutionary Solution for In-house Installations!

KATSO VIDEO TÄSTÄ!

Kati Blitz Mini was specifically developed for the growing demand of subsequent fiber-optic cables installations in existing as well as occupied tubes. Where conventional pulling tools are not sufficient anymore, the Kati Blitz Mini shows its unique possibilities with its 1.2 mm diameter fiberglass profile "Polykat Mini". Especially the subsequent installation of fiber-optic cables is easier and sometimes even at all possible with the KBM, which makes it the ideal support for the pulling of fiber-optic cables in buildings.

KÖLNIN EISENWAREN MESSUJEN 2018 UUTUUS!

Jokari XL on tarkoitettu erityisesti syvällä rasiassa olevien mmj-kaapeleiden kuorintaan. Kokeile tätä ergonomista erityistyökalua. Kysy lisää Kipinämiehiltä.


KIITOS KAIKILLE KIPINAMIES OY:n OSASTOLLA VIERAILLEILLE! Hyvää alkanutta kevättä - pidetään yhteyttä!

MESSUTARJOUKSET

Reikäsahasarja HSS koboltti KAMPANJAHINTAAN € 86,95.

Tuote on varastotuote – HETI toimitus!

Duster Expert poravasaranterä SDS plus. Pölyttömään poraukseen täydellinen terä! Hinnat koon mukaan. Varastotuote – HETI toimitus.

Lue lisää kampanjatuotteista - klikkaa tästä.

VUODENVAIHTEEN KAMPANJATUOTE

TYKKYLUMEN POISTOON ja muihin töihin TELESKOOPPIVARRET!

Varastossa vakiomalleja valmiina – heti toimitus! Lisäksi mittatilaustyönä - nopea toimitus kaikkialle Suomessa! Taattua kotimaista EXEL-laatua. Teleskooppivarret valmistetaan asiakkaiden tarpeiden ja tilausten mukaan. Kestävä ja kevyt. Pituus 0,8 metristä aina 12 metriin!

Erittäin laadukas ja kevyt säädettävä teleskooppivarsi. Turvallinen lukitusmekanismi. Teleskoopit sisältävät korkealaatuisten lasikuituputkien lisäksi helppokäyttöiset ja kestävät lukot, päätytulpan. Lisävarusteita mm. kulma-adapteri, liitos-adapteri, narulla avattava telinehaka, joiden avulla tuote on mahdollisimman monikäyttöinen erilaisten työkalujen kanssa.

 • KIPI-tuote nro 84005, Teleskooppivarsi, Vaihtosauva KM, pylväsvarokekytkimelle 3x3 m, PMR 17/'päällä'
 • KIPI-tuote nro 84007, Teleskooppivarsi, Oksasahanvarsi, keltainen 3x3, avattuna 9 m Kuljetuspituus vain n. 3,2 m
 • KIPI-tuote nro 84013, Teleskooppivarsi/Oksasahanvarsi, keltainen 3x4, avattuna 12 m
 • KIPI-tuote nro 84015Teleskooppivarsi, sininen, jännitekestoisuus max. 1kV

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt Ota yhteyttä lomakkeella! Lisäksi puhelimitse +358 9 7597 430 ja +358 400 834 438 tai sähköpostitse kipinamies@kipinamies.com