TEKNISEN MYYJÄHARJOITTELIJAN PAIKKA AMMATTITUTKINTOA TEKEVÄLLE

Kipinämies Oy tuo maahan ja markkinoi sähkö- ja telealan työkaluja ja välineitä. Lisäksi yritys markkinoi tuotteita, joiden avulla suojaudutaan tapaturmilta ja ammattitaudeilta mm. henkilö- ja putoamissuojaimia. Sähköalan erikoisliike on perustettu 1980 -luvulla. Myyntitoimisto sijaitsee Helsingissä, palveluverkosto kattaa koko Suomen. Yhtiön vahvuuksia ovat laadukas tuotevalikoima ja yksilöllinen palvelu. Yhtiö seuraa kansallista ja kansainvälistä teknologiakehitystä. Kipinämies Oy markkinoi asiakkaille (sekä suurille että pienemmille yrityksille, julkisyhteisöille ja laitoksille) korkealaatuisia tuotteita ja palveluja.

Kipinämies Oy hakee markkinointitaitoista työharjoittelijaa Helsingin toimipisteeseen:

Tehtävät

Varastotyöntekijä/myyjä hoitaa tavaran vastaanottoon, varastointiin ja luovutukseen liittyviä tehtäviä. Ammatissa tarvitaan sujuvia yhteistyötaitoja ja hyvää yleiskuntoa. Saapuvan tavaran nouto ja vastaanotto, hyllyjen täyttäminen koodien tai tuotteiden mukaisesti sekä hinnoittelu kuuluvat tehtäviin. Lähtevän tavaran keräily, pakkaaminen sekä lavoittaminen, kuljetusasiakirjojen laatiminen ja luovuttaminen kuljetukseen tai vienti ovat niin ikään perustehtäviä. Varastonhallintajärjestelmän sekä muiden myyntitehtävissä tarvittavien järjestelmien hallitsemisen oppii työssä.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on:

  • myynti, markkinointi- ja asiakaspalvelutaitoa
  • järjestelmällisyyttä, täsmällisyyttä ja huolellisuutta
  • itsenäistä, vastuullista työotetta
  • uuden oppimisen omaksumisen taitoa (mm. it-järjestelmien hallinta)
  • ryhmä- ja yhteistyötaitoa
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • muu kielitaito eduksi - englanti, ruotsi, saksa
  • ajokorttia, hyvää yleiskuntoa

Kyseessä on koko-aikainen tai osa-aikainen tehtävä sopimuksen mukaan. Tehtävä soveltuu teknisen alan perustutkintoa oppisopimuksella tai ammattitutkintoa näyttötutkintona suorittavalle henkilölle.

Kirjalliset hakemukset tulee lähettää sähköpostitse liitetiedostona (PDF-formaatissa) osoitteeseen info[at]kipinamies.com otsikolla Tekninen myyjäharjoittelija KIPINAMIES.
HUOM! Tiedustelut tehtävään liittyen VAIN sähköpostitse edellä mainittuun osoitteeseen.