Tervetuloa Kipinämies Oy:n asiakkaaksi! Jo 30 vuoden ajan laatutuotteita sekä palveluja ammattilaisille! Welcome to Kipinämies Oy's website! For 30 years, quality products and services for professionals!KIPINÄMIES OY tuo maahan ja myy sähkö- ja telealan työkaluja ja välineitä sekä tapaturmilta ja ammattitaudeilta suojaavia henkilö- ja putoamissuojaimia. Yrityksellä on myös omaa tuotekehitystä ja alihankintatuotantoa Suomessa. Valtuutetut tarkastajat tekevät putoamissuojain- ja laitetarkastuksia. Sähköalan erikoisliike Kipinämies Oy on perustettu vuonna 1988. Yrityksessä seurataan kansallista ja kansainvälistä teknologiakehitystä. Myyntitoimistot sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, palveluverkosto kattaa koko Suomen.

MAS putoamisuojaimet ovat uudistuneet! Kiinnityslenkit uusissa - entistä ergonomisimmissa kohdissa sivuilla! Lukot ovat kestävää erikoisalumiinia joten painoa valjaalla on entistä vähemmän!

Energia-, sähkö-, ja telealan tarpeisiin suunnitellut putoamissuojain- ja työasemointivaljaat. Erittäin mukava valjasmalli kaikissa työvaiheissa: Valjaiden ergonominen muotoilu ja leveä, keskijäykkä lantiovyö takaavat miellyttävän istuvuuden koko työpäiväksi. Lantiovyö tukee lantiota erinomaisesti työasemointitilanteissa. Lisäksi valjaiden kevyt, hengittävä rakenne maksimoi ilman virtaamisen. Kuusi puolijäykkää varustelenkkiä työkalujen ja muiden varusteiden kiinnittämiseen. Täyttää: Euroopan CE EN361 ja EN358 standardien vaatimukset ja on lisäksi EAC sertifioitu Euraasian vaatimuksien mukaisesti. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Lataa MAS tuotteita koskeva käyttöohje eri kielillä ja klikkaa TÄSTÄ

Maassa töissä sekä ilmassa korkealla töissä!Tarvitset hommiin kunnon välineet!

Tarkastuta putoamissuojaimet ja kaikki korkean paikan työskentelyssä käytettävät välineet! Teemme tarkastuksia sekä omissa tiloissa että asiakkaan tiloissa - otapa yhteyttä ja sovi itsellesi sopiva aika!

KAAPELITYÖKALUT - toimitus heti varastosta ympäri Suomea! Kaapelin katkaisu helposti! Mekaaniset puristustyökalut Mekaaniset katkaisutyökalut· Akkutoimiset puristustyökalut Akkutoimiset katkaisutyökalut Puristus – ja katkaisupäät, hydrauliyksiköt Mekaaniset puristustyökalut putkikaapelikengille ja liittimille Standard-mitoitukset yms HINNAT AINA KOHILLAAN!

Maakaapelointiin työkalut! Hanki ammattilaisten välineet mm. kaapelikelat, vetolaitteet, vetojouset, vetorullat, kelaimet. Nämä tuotteet ovat hintansa väärti!

Ammattilaisten välineet kestävät kovaa kuormitusta ja niihin
saa varaosia sekä huolto pelaa. Laatulaite tuo työhön tehoa!

Lue lisää ja ota yhteyttä www.kipinamies.com tai puhelimitse+358 400 834 438