Kiitos VERKOSTO 2015 Tampere messutapahtumaan osallistuneille!

Oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin asiakkaisiin sekä kertoa tuotteista ja palveluista face to face messuosastollamme sekä tieto-iskulavalla. Kipinämiesten lisäksi tapasit yhteistyökumppaneidemme CableX:n, Klauke:n ja TepaMec:n asiantuntijoita osastolla A131.

Verkosto-messuista on muodostunut sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaisten päätapahtuma erityisesti verkkojen suunnittelun ja rakentamisen overkosto_logo2015.pngsalta. Messutapahtuma on kasvattanut kerta kerralta kävijämääräänsä. Nopeasti kehittyvällä alalla tehdään tulevina vuosina paljon investointeja ja luvassa on monia uudistuksia. Verkkoliiketoiminnan tulevaisuuden haasteet ja pitkälle ulottuvat suunnitelmat lisäävät myös alan ammattimessutapahtuman tärkeyttä etenkin messukävijöiden kannalta. Messuilla kuulee ja näkee uusimmat suuntaukset ja alan päätoimijoiden tuotteet ja palvelut yhden katon alla.

Seuraavan kerran VERKOSTO-messut järjestetään tammikuun loppupuolella 2017 Tampereella.

Seuraava sähköalan suurtapahtuma on Suomessa on jo vuoden päästä: Sähkö, Tele, Valo & AV 2016 -messut 3.2. – 5.2. 2016 Jyväskylässä.